Vereniging Opslag Leimuiden

Inmiddels zijn we al volop bezig met het realiseren van de Vereniging Opslag Loods! Mede door inzet van vele vrijwilligers, zelfredzaamheid maar vooral de steun van diverse fondsen gaan we de VOL realiseren.

De VOL wordt mede mogelijk gemaakt dank zij de steun van:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voortgang zit er goed in en we laten dat graag zien met foto’s.

We zijn op weg naar de realisatie en de VOL komt er dan zo uit te zien:

 

GROTE LOTERIJ LEIMUIDEN

De Grote Loterij Leimuiden is inmiddels afgelopen maar wat een groot succes was het!! Jullie hebben allemaal veel loten gekocht waardoor de opbrengst  ons doel heeft gehaald. Hiervoor onze grote, grote dank!!!

De keuken van Best Budget Keukens is gewonnen door een groep mensen die ons enorm gesteund hebben met de lotenverkoop en daarna hebben ze hem in de veiling gebracht waardoor de opbrengst nog verder opgelopen is.

De Surprise Party van Bij René is er voor het bedrag wat hij waard is uitgegaan. Een mooie strijd der bieders en die gewonnen is door iemand die een mooi feest gaat krijgen bij deze sponsor.

Daarnaast de vele, vele en vele prijzen zijn allemaal verdeeld en de prijswinnaars krijgen op hun opgegeven emailadres een bericht wat ze gewonnen hebben en waar deze te verzilveren is. Of je wat gewonnen hebt kan je HIER controleren (als je van nieuwsgierigheid niet op het bericht kan wachten).

Graag geven we het doel nog even aan zodat iedereen hun inbreng kan zien bouwen bij het zwembad:

Bijdrage aan bouw van een Vereniging Opslag Leimuiden (VOL) op het terrein van het zwembad De Kleine Oase.

Voor Wie?

Het Oranje Comité, de Kleine Oase, Mavileo en het December Comité in Leimuiden.

Waarom een Opslag ruimte?

Opslag is voor het veilig, droog en verwarmd stallen van kostbare verenigingsmaterialen, zoals de Oranje OC Caravan, De Tobbesteekbaan, Muziek instrumenten, Kleding van de Sint en onderhoudsmaterialen van het zwembad. Zo kunnen ze nog jaren mee.

Waarom war er een Grote Loterij Leimuiden?

De bouw van de VOL kost geld ondanks de inzet van de vele vrijwilligers en steun van lokale ondernemers. We proberen zoveel mogelijk bij lokale ondernemers bouwmaterialen en diensten te kopen. We hebben een tweetal donaties gehad van Fonds Alphen en de Rabobank, maar komen nog zo’n €12.000 tekort. Met deze loterij krijgen ook de inwoners van Leimuiden de kans hieraan bij te dragen door het kopen van loten en mee te dingen naar de mooie Leimuidense ondernemers prijzen. Hierdoor wordt de VOL dan ook van ons allemaal!