Koningsdag 2018

vrijdag 20 april 2018 om 18:30 uur Scholenvoetbal – Locatie Sportpark Beukenlaan velden Kickers’69

Een doorslaand succes voor de leerlingen van alle basischolen in Leimuiden. Met wedstrijden over 20 minuten staken alle teams gelijk alle energie in elke wedstrijd. Uiteindelijk warden het spannende wedstrijden die alle supporters voor hartkloppingen en spanningen zorgden. Niet alleen het scoreverloop was spannend ook de onderlinge wedstrijden vermaakten het publiek.

Uiteindelijk gingen bij de dames De Schakel met de beker er vandoor maar dicht op de hielen gezeten door De Kleine Wereld en De Torenvalk (resp. 2 en 3). Bij de jongens leek er wel een kopie van de dames wedstrijden gemaakt te zijn want ook hier was de uitslag in de zelfde volgorde op te tekenen.

Koningsdag 27 april 2018 – Locatie Dorpsplein Leimuiden

Het Oranje Comité Leimuiden had, samen met alle sponsors, weer een super programma voor u klaar staan. Meteen was het druk met verkopers van alle er uit gegroeide speelgoed en was de handel onderling leuk om naar te kijken.

Koningsdag

11:00 uur
Ging de Vrijmarkt voor alle "handelaren" open en kon er genoten worden van alle attracties (zie onderop) worden beklommen. Het Jenga spel was een groot success en hoge torens werden er gebouwd.
Natuurlijk was het meteen ook druk bij de Marbo trein om door het dorp te kunnen rijden. Jong en oud genoten hier volop van.
Iedereen dacht dat onze Koning en Koningin in Groningen waren maar foto's uit Leimuiden spreken dit misschien wel eens tegen.
13:00 uur
Heel Leimuiden bakt wedstrijd; versier een Cup Cake!
De hoeveelheid Cupcake's zal volgend jaar zeker recht doen aan het aantal deelnemers. Thuis gebakken Cupcakes en ter beschikking gestelde cakejes zorgden voor veel deelnemers die de mooie prijzen (beschikbaargesteld door Bij René (Café René), wilden winnen.
In drie leeftijdscategorieën werd er gestreden om deze prijzen. Uiteindelijk was het de deskundige jury die voor iedere categorie een 1e, 2e en 3e prijs kon uitreiken.
Voor de onder- en middenbouw Intertoys bonnen en voor de bovenbouw waren er Bol.com bonnen.
13:00 uur
Pannenkoekenfestijn
Vanaf de start van het Pannenkoekenfestijn stonden er rijen voor de bakkers om er met een lekkere pannenkoek vandoor te gaan. Versiert met al het lekkers wat op tafel stond werd er volop gesmuld van deze traktatie.
Gelukkig genoot jong en oud er van en was de stemming opperbest.
natuurlijk!
13:30 uur
Seniorenbingo in de Peppelhof met als thema “Bij Elkaar”.
De deelnemers van de Seniorenbingo werden getrakteerd op een rondje koffie met een heerlijkheid er naast, die gesponsord werd door Bakkerij van Leeuwen, een rondje wat lekkers te drinken gesponsord door (Bij René (Café René) en zelfs nog een rondje met wat lekkers gesponsord door Wijnhandel Slijterij Aad Bouwmeester. Toen de tweede ronde drinken door kwam was Cafetaria van Geffen aanwezig om dit met een snack uit te breiden.
De vleesprijzen werd door Keurslagerij Johan van der Meer uitgebreid met extra vlees in het pakket om als prijs te winnen door de senioren.
Dank zij Global Flower Trading waren er veel bossen met mooie bloemen om te winnen en die hadden gretig aftrek.
Een drukke middag in de Peppelhof waar vele senioren weer een gezellige middag beleefd hebben.
De deelnemers van de Seniorenbingo werden getrakteerd op een rondje koffie met een heerlijkheid er naast die gesponsord wordt door Bakkerij van Leeuwen, een rondje wat lekkers te drinken gesponsord door (Bij René (Café René) en zelfs nog een rondje met wat lekkers gesponsord door Wijnhandel Slijterij Aad Bouwmeester. Ook deed Keurslagerij Johan van der Meer extra vlees in het pakket om als prijs te winnen door de senioren.
Speciale Koningsdagbloemen zijn te winnen en worden door Global Flower Trading geschonken.
Om 15:00 uur (eigenlijk 15:30 uur want we liepen een beetje uit) was er de prijsuitreiking van Heel Leimuiden bakt versier een Cup Cake!
Er waren er veel en dat maakte het werk van de jury er niet eenvoudig op.
16:00 uur
Trad Voice Kids Superstar Sam Serlier op. Een grandioos concert in Leimuiden waar zelfs de Burgemeester van genoot en langer bleef als ze eigenlijk zelf wilde. Ze kon eenvoudig niet weg.
Mooie nummers werden ten gehore gebracht die veel publiek in de tent bleef houden.
Trots op dat wij als Oranje Comité zo'n super ster mogen hebben op het podium.
16:45 uur
Na borrelen op het plein en in de tent met DJ Glenn. Onder het genot van een drankje in de hand genieten van de muziek en elkaar weer buiten op het plein spreken.
Het bleef nog lang gezellig in Leimuiden!
Einde
Zolang het gezellig is blijven we. En we bleven!!
Super wat een heerlijke dag we weer gehad hebben in Leimuiden en zien een ieder dan ook volgende Koningsdag weer de dag met ons mee vieren.
Zo maar wat attracties die op het plein stonden:
• Jungle run Mega
• Clown Bassie springkussen voor de allerjongsten
• Panna voetbal Kooi
• Mega Sjoelbak
• Schminken
• Marbo Trein
• Op de foto met Maxima en Willem Alexander.
• Fris Pong voor de kinderen op de dag / Bier Pong voor de ouderen als het gezelliger wordt
• Jenga spel

De special sponsoren voor de Seniorenbingo waren: Bakkerij van Leeuwen, (Bij René (Café René), Wijnhandel Slijterij Aad Bouwmeester, Caetaria van Geffen, Keurslagerij Johan van der Meer en Global Flower Trading.

Namens alle senioren danken wij deze sponsors hartelijk voor een heerlijke middag.

 

Algemene mededelingen
1. Het Oranje Comité Leimuiden kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermissing, diefstal of beschadiging van eigendommen. Deelname aan alle activiteiten zijn geheel op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid.
2. Het gebruik van attracties en speeltoestellen dient onder toezicht van ouders en/of verzorgers en/of begeleiders te gebeuren en geschiedt geheel op eigen risico. Het Oranje Comité is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor schade en/of letsel veroorzaakt door gebruik van de speeltoestellen en/of attracties.
3. Alle aanwijzingen van de Oranje Comité Leimuiden leden dienen stipt en terstond te worden opgevolgd