Koningsdag 2018

vrijdag 20 april 2017 om 18:30 uur Scholenvoetbal – Locatie Sportpark Beukenlaan velden Kickers’69

Verslag 2017:
Wat een super wedstrijden waren er te zien op de velden. De meisjes en jongens maakten er een waar spektakel van voor het publiek en supporters. Korte wedstrijden en twee maal een kans tegen elkaar maakte het dat er volop gestreden werd voor ieder (doel)puntje. Juist de afwisseling van een jongens en meisjeswedstrijd maakte het extra leuk. Spannende wedstrijden en vooral veel plezier maakte het een topavond.
Hieronder, voor de liefhebber, hebben we de wedstrijdschema’s en uitslagen klaargezet om te downloaden.
Wedstrijdformulier MEISJES
Wedstrijdformulier JONGENS
Met het plaatsen van de foto’s ondervinden we momenteel een kleine storing maar hopen die snel verholpen te hebben.

Alle scholen weer bedankt voor het meedoen en s.v. Kickers ’69 voor de gastvrijheid.

Koningsdag 27 april 2018 – Locatie Dorpsplein Leimuiden

Verslag uit 2017:
Wat een super mooie dat hebben we achter de rug. De weergoden hielpen mee om de dag te laten slagen en hoe!!!

De vrijmarkt was gelijk druk bezocht en ook vele verkopertjes wisten het publiek te trekken. Gelijktijdig waren de springkussens open en werd er naar hartenlust gebruik van gemaakt. De trein reed weer door het dorp en met iedere rit kwamen de kinderen met een grote lach op hun gezicht terug op het Dorpsplein.

Om 13:00 uur werd het Pannenkoekenfestijn geopend en dat hebben we geweten. Ruim 25 liter beslag er door heen maar veel belangrijker : velen hebben heerlijke pannenkoeken mogen versieren en daarna smakelijk opgegeten.

Ondertussen waren er optredens van Theatergroep A3 waar iedereen ademloos naar een leuk, mooi maar ook spannend sprookje luisterde. Wat een plezier werd hier beleefd aan een spetterend optreden.

Ook was er de Seniorenbingo met als thema “Bij Elkaar”in de Boerderij van Beieren.
De senioren werden door speciale sponsoren verwend met koffie met iets lekkers er bij, een drankje met een hapje en vooral bloemen en mooie prijzen. Deze speciale sponsoren zijn hieronder te vinden.
De deelnemers zullen worden getrakteerd op een rondje koffie met een heerlijkheid er naast die gesponsord wordt door Bakkerij van Leeuwen, een rondje wat lekkers te drinken gesponsord door (Bij René (Café René) en zelfs nog een rondje met wat lekkers gesponsord door Wijnhandel Slijterij Aad Bouwmeester. Ook deed Keurslagerij Johan van der Meer extra vlees in het pakket om als prijs te winnen door de senioren.
Speciale Koningsdagbloemen zijn te winnen en worden door Global Flower Trading geschonken.

Het toetje wat eten betreft was HEEL JEUGDIG LEIMUIDEN BAKT. Vele taarten werden aangeboden en een vakkundige jury, onder leiding van de Burgemeester, heeft alle taarten beoordeeld. Na een heerlijke test en grondig overleg konden de winnaars aangewezen worden.

Het Tobbetjesteken 2.0 werd gehouden als speciale attractie voor koppels.
De Tobbetsteekbaan was opgebouwd maar anders als tijdens de Feestweek. Naast elkaar zitten en samen de stok bedienen was toch wel spannend. Zonder water hebben we de race gehouden. Je weet dat er geen water in de Tobbe zit maar toch dook iedereen weg als ze deze omstaken. De genen van de Leimuidenaren zijn dus goed gewaarschuwd.

Om 16:00 uur hadden we Voice Kids Superstar Sam Serlier. Wat een spetterend optreden heeft deze grootse artiest gegeven. Iedereen luisterde ademloos en voor al met veel bewondering naar zijn optreden. Wat een superster hebben we toch in Leimuiden!!!

We sloten de dag af met DJ Glenn gaat los. Onder de klanken van super gezellige muziek en vooral een steeds meer ontspannende sfeer konden wij Koningsdag naar een mooi einde brengen waar we met z’n allen enorm van genoten hebben. Wat een super dorp zijn we toch dat een dag als Koningsdag zo top gevierd kan worden.!!!

Op naar volgend jaar!!!!

Algemene mededelingen
1. Het Oranje Comité Leimuiden kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermissing, diefstal of beschadiging van eigendommen. Deelname aan alle activiteiten zijn geheel op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid.
2. Het gebruik van attracties en speeltoestellen dient onder toezicht van ouders en/of verzorgers en/of begeleiders te gebeuren en geschiedt geheel op eigen risico. Het Oranje Comité is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor schade en/of letsel veroorzaakt door gebruik van de speeltoestellen en/of attracties.
3. Alle aanwijzingen van de Oranje Comité Leimuiden leden dienen stipt en terstond te worden opgevolgd