Koningsdag 2022

HET WAS WEER FEEST IN LEIMUIDEN!!!

De kop is er vanaf! Wat een fantastische Koningsdag hebben we in Leimuiden gevierd. Druk, gezellig druk vanaf het eerste moment tot later op de avond.
Verkopers die gelijk hun spullen aan het verhandelen waren en kopers meer dan genoeg. Spelletjes om voor alle kinderen een leuke tijd te hebben, springkussen om je op uit te leven en vooral genieten van popcorn en pannenkoeken.
Ook de senioren hebben enorm genoten. Vele deelnemers genoten van het spel, de prijzen en verwend te worden met een hapje en drankje. De kinderen werden volop geschminkt wat we mede mogelijk hebben kunnen maken dank zij Viking Tuinbouwtechniek.
Wil je nog een keer er van genieten: kijk dan op de pagina met foto’s voor Koningsdag en Seniorenbingo.

Nu komt de Feestweek er ook nog aan. Wat een heerlijke sfeer zal er door het dorp gaan om ook deze week al feestend door te komen. Kijk op de pagina wat we u allemaal gaan voorzetten en waarvan u niet weg zal blijven. Er is voor iedereen wel wat te doen!!

Schema Koningsdag 2022:

11:00 uur
Gaan we meteen van start met de Vrijmarkt voor alle "handelaren" in ons dorp.
Verkopen en kijken of je je opbrengst meteen om kan zetten in nieuwe spelletjes of andere zaken.
Op het Dorpssplein van Leimuiden gaan we ook gelijk van start met alle activiteiten. Met twee springkussens waarvan één een overdekte jungle is en zelfs een heuse Dino kan de jeugd zijn hart ophalen, Wil je gereden worden door het dorp dan kan je opstappen in de Marbotrein. Vele kinderen (en mama's en pappa's) zullen met veel plezier in een rondje rijden.

Wij dagen je ook uit om diverse Hollandse spelletjes te komen doen. Een hoefijzer gooien om pinnen, stokken uit de lucht vangen en de gevreesde Bibberspiraal dagen je uit om een middag lekker bezig te zijn.
13:00 uur
Pannenkoekenfestijn
De kinderen kunnen meteen aanvallen op de pannenkoeken. Ze liggen klaar om versierd te worden. Maar nog veel belangrijker : je mag ze gelijk opeten!!
Aan de tafels kan je de tijd nemen om te genieten van deze heerlijkheid!
13:30 uur
Seniorenbingo in de Peppelhof met als thema “We zijn er Weer”.
De deelnemers van de Seniorenbingo worden getrakteerd op een rondje koffie met een heerlijkheid er naast, die gesponsord wordt door Bakkerij van Leeuwen, een rondje wat lekkers te drinken gesponsord door Bij René (Café René en Van der Poel) en zelfs nog een rondje met wat lekkers gesponsord door Snackbar van Geffen).
Dan begint het spel Bingo pas echt.
Mooie prijzen als vleespakketten en bloemen (gesponsord door Global Flowers) staan op het spel om gewonnen te worden.
16:45 uur
Na borrelen op het plein en in de tent met DJ Glenn. Onder het genot van een drankje in de hand genieten van de muziek en elkaar weer buiten op het plein spreken.
Het bleef nog lang gezellig in Leimuiden!
Einde
Zolang het gezellig is blijven we. En we blijven!!
DJ Glenn zal de hele dag omlijsten met diverse muziek.

Super wat weer een heerlijke dag hebben in Leimuiden om het feest van Koningsdag te vieren.
Zo maar wat attracties die op het plein komen te staan:
• Jungle springkussen
• Dino sprongkussen
• Hoefijzer gooien
• Stokken vangen
• Hoedje wip
• Bibberspiraal
• Zuignapbal gooien
• Mega Sjoelbak
• Schminken
• Marbo Trein
• Popcorn kraam

De special sponsoren voor de Seniorenbingo zijn: Bakkerij van Leeuwen, (Bij René (Café René), Cafetaria van Geffen, Keurslagerij Johan van der Meer, en Global Flower Trading.

Namens alle senioren danken wij deze sponsors hartelijk voor een heerlijke middag.

 

Algemene mededelingen
1. Het Oranje Comité Leimuiden kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermissing, diefstal of beschadiging van eigendommen. Deelname aan alle activiteiten zijn geheel op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid.
2. Het gebruik van attracties en speeltoestellen dient onder toezicht van ouders en/of verzorgers en/of begeleiders te gebeuren en geschiedt geheel op eigen risico. Het Oranje Comité is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor schade en/of letsel veroorzaakt door gebruik van de speeltoestellen en/of attracties.
3. Alle aanwijzingen van de Oranje Comité Leimuiden leden dienen stipt en terstond te worden opgevolgd