Koningsdag 2020

Beste Leimuidenaren,

In deze bijzondere tijd is samenhorigheid, naar elkaar omkijken maar vooral voor elkaar zorgen een belangrijk goed geworden. De gezondheid van iedereen is een groot goed en daarom hebben wij besloten om geen enkel risico te nemen en Koningsdag 2020 af te blazen.

Wij keken uit om met elkaar in het centrum van ons dorp een groot feest te vieren. Uiteraard respecteren wij de genomen maatregelen en gaan ons richten op de organisatie van de Feestweek (12 t/m 20 juni 2020) waarbij iedereen van het Oranje Comité hoopt dat we elkaar dan weer kunnen zien en een groots feest samen kunnen vieren.

 

VERSLAG 2019:

donderdag 12 april 2019 om 18:30 uur Scholenvoetbal – Locatie Sportpark Beukenlaan velden Kickers’69

Voor de laatste maal in traditionele vorm hebben we het scholenvoetbal gedaan. Zes spannende wedstrijden zorgden er voor dat bij zowel de dames als de heren al het publiek langs de lijn genoten en meeleefden van de spanning. We begonnen met de dames en kon na 20 minuten de eerste vier goals opgetekend worden. Daarna ging het hard met de doelpunten en werd er in alle wedstrijden veel gescoord. Gemiddeld drie goals per wedstrijd en dus veel juichende toeschouwers te horen langs de lijn.

Na vele spannende wedstrijden konden we bij zowel de dames als de heren De Schakel als winnaar optekenen, nam De Torenvalk de beker voor de twee plaats mee naar huis en kon De Kleine Wereld de beker voor de derde plek mee nemen.

Voor een foto impressie van het Scholenvoetbal klik hier

Koningsdag 27 april 2019 – Locatie Dorpsplein Leimuiden

Het Oranje Comité Leimuiden heeft, samen met alle sponsors, weer een super programma voor u klaar staan. Vanaf begin af aan kunt u zich vermaken met verkoop (en inkoop) bij de vrijmarkt maar uiteraard ook met alle attracties die er op het plein komen te staan.

Speciaal dit jaar zal, naast de Marbo trein en springkussens, er een Driving Challange zijn. Met z’n vieren op grote schermen als echte Formule 1 coureurs strijden tegen elkaar. Scherp door de bocht of juist met gewaagde inhaalactie strijd leveren.

Koningsdag

11:00 uur
Gaat de Vrijmarkt voor alle "handelaren" open. Je kan meteen handelen of handeldrijven. Verkopen en kijken of je je opbrengst meteen om kan zetten in nieuwe spelletjes of andere zaken.
Ook gaan we in het centrum (Dorpssplein) van Leimuiden van start met alle activiteiten. Springkussen (een heel kasteel, eentje als Disco en een pannakooi) staan op het plein. De Marbotrein zal weer door het dorp rijden en vele kinderen (en mama's en pappa's) met veel plezier in de rondte rijden.

Extra spannend dit jaar is de Driving Challange. Op grote schermen met vieren tegen elkaar de Formule 1 coureur uithangen zinder schade aan de auto te kunnen rijden. Een MUST om naar het plein te komen en als winnaar uit de racestoel te stappen.
13:00 uur
Pannenkoekenfestijn
De kinderen kunnen meteen aanvallen op de pannenkoeken. Ze liggen klaar om versierd te worden. Maar nog veel belangrijker : je mag ze gelijk opeten!!
Aan de tafels kan je de tijd nemen om te genieten van deze heerlijkheid!
13:30 uur
Seniorenbingo in de Peppelhof met als thema “Gezelligheid”.
De deelnemers van de Seniorenbingo worden getrakteerd op een rondje koffie met een heerlijkheid er naast, die gesponsord wordt door Bakkerij van Leeuwen, een rondje wat lekkers te drinken gesponsord door (Bij René (Café René) en zelfs nog een rondje met wat lekkers gesponsord door Wijnhandel Slijterij Aad Bouwmeester.
Dan begint het spel Bingo pas echt. Mooie prijzen als vlees en bloemen staan op het spel om gewonnen te worden. Dank zij Global Flower Trading komen er bossen met mooie bloemen om te winnen.
16:00 uur
Treed Voice Kids Superstar Sam Serlier op. Een grandioos concert in Leimuiden waar zelfs de Burgemeester voor naar Leimuiden zal komen.
Mooie, bekende en sfeervolle nummers worden ten gehore gebracht die veel publiek in de tent zal houden.
Trots op dat wij als Oranje Comité zo'n super ster mogen hebben op het podium.
16:45 uur
Na borrelen op het plein en in de tent met DJ Glenn. Onder het genot van een drankje in de hand genieten van de muziek en elkaar weer buiten op het plein spreken.
Het bleef nog lang gezellig in Leimuiden!
Einde
Zolang het gezellig is blijven we. En we bleven!!
Super wat een heerlijke dag we weer gehad hebben in Leimuiden en zien een ieder dan ook volgende Koningsdag weer de dag met ons mee vieren.
Een speciale attractive komt naar Leimuiden:
We gaan tegen elkaar racen als echte Verstappens, Hamiltons of elke andere racer die je wil zijn.
Op het Dorpsplein zullen er vier schermen geplaatst worden met echte reace seats. Scheuren over het circuit zonder de toeschouwers op het plein voor de sokken te rijden.
Zo maar wat attracties die op het plein komen te staan:
• Driving Challange
• Jungle run Mega
• Disco springkussen voor de allerjongsten
• Kasteel springkussen om je als prinses of prins te voelen
• Panna voetbal Kooi
• Mega Sjoelbak
• Schminken
• Marbo Trein
• Op de foto met Maxima en Willem Alexander.
• Fris Pong voor de kinderen op de dag / Bier Pong voor de ouderen als het gezelliger wordt
• Jenga spel

De special sponsoren voor de Seniorenbingo waren: Bakkerij van Leeuwen, (Bij René (Café René), Wijnhandel Slijterij Aad Bouwmeester, Cafetaria van Geffen, Keurslagerij Johan van der Meer, Joe’s Pizza & Grill en Global Flower Trading.

Namens alle senioren danken wij deze sponsors hartelijk voor een heerlijke middag.

 

Algemene mededelingen
1. Het Oranje Comité Leimuiden kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermissing, diefstal of beschadiging van eigendommen. Deelname aan alle activiteiten zijn geheel op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid.
2. Het gebruik van attracties en speeltoestellen dient onder toezicht van ouders en/of verzorgers en/of begeleiders te gebeuren en geschiedt geheel op eigen risico. Het Oranje Comité is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor schade en/of letsel veroorzaakt door gebruik van de speeltoestellen en/of attracties.
3. Alle aanwijzingen van de Oranje Comité Leimuiden leden dienen stipt en terstond te worden opgevolgd