Koningsdag 2020

Beste Leimuidenaren,

Dankzij de vrijwilligers van het Oranje Comité, de jarenlange steun van sponsoren en gemeente en de deelname van iedereen was het in 2020 een bijzondere Koningsdag. Met een Seniorenbingo voor de inwoners van de Peppelhof maar ook de digitale bingo voor alle Leimuidenaren kunnen we terugkijken op een bijzondere dag.
Waar iedereen de dag als Woningsdag moest ondergaan, kon er door de inventiviteit van het Oranje Comité toch van een bijzondere dag worden genoten.

De Senioren konden op hun balkon van de Peppelhof een spannende bingo meemaken. Genieten van de zon en het spelelement maakte het winnen van leuke prijzen ondergeschikt. Wat een enthousiasme was er onder de ouderen en vooral de saamhorigheid was bijzonder om mee te maken.

De digitale bingo voor de rest van Leimuiden was ronduit gezellig, leuk en spannend. Iedereen die mee gedaan heeft ervoer het als een evenement alsof we allemaal op het Dorpsplein stonden te genieten van het mooie weer.                                                                      De prijzen waren niet eens het belangrijkste, maar het feit dat we weer iets samen konden doen was het allermooiste om te ervaren.

Voor foto’s van deze speciale dag klik hier!

Programma 2019 staat hier nog vermeld om als opwarmer voor 2021 te dienen:

Koningsdag

11:00 uur
Gaat de Vrijmarkt voor alle "handelaren" open. Je kan meteen handelen of handeldrijven. Verkopen en kijken of je je opbrengst meteen om kan zetten in nieuwe spelletjes of andere zaken.
Ook gaan we in het centrum (Dorpssplein) van Leimuiden van start met alle activiteiten. Springkussen (een heel kasteel, eentje als Disco en een pannakooi) staan op het plein. De Marbotrein zal weer door het dorp rijden en vele kinderen (en mama's en pappa's) met veel plezier in de rondte rijden.

Extra spannend dit jaar is de Driving Challange. Op grote schermen met vieren tegen elkaar de Formule 1 coureur uithangen zinder schade aan de auto te kunnen rijden. Een MUST om naar het plein te komen en als winnaar uit de racestoel te stappen.
13:00 uur
Pannenkoekenfestijn
De kinderen kunnen meteen aanvallen op de pannenkoeken. Ze liggen klaar om versierd te worden. Maar nog veel belangrijker : je mag ze gelijk opeten!!
Aan de tafels kan je de tijd nemen om te genieten van deze heerlijkheid!
13:30 uur
Seniorenbingo in de Peppelhof met als thema “Gezelligheid”.
De deelnemers van de Seniorenbingo worden getrakteerd op een rondje koffie met een heerlijkheid er naast, die gesponsord wordt door Bakkerij van Leeuwen, een rondje wat lekkers te drinken gesponsord door (Bij René (Café René) en zelfs nog een rondje met wat lekkers gesponsord door Wijnhandel Slijterij Aad Bouwmeester.
Dan begint het spel Bingo pas echt. Mooie prijzen als vlees en bloemen staan op het spel om gewonnen te worden. Dank zij Global Flower Trading komen er bossen met mooie bloemen om te winnen.
16:00 uur
Treed Voice Kids Superstar Sam Serlier op. Een grandioos concert in Leimuiden waar zelfs de Burgemeester voor naar Leimuiden zal komen.
Mooie, bekende en sfeervolle nummers worden ten gehore gebracht die veel publiek in de tent zal houden.
Trots op dat wij als Oranje Comité zo'n super ster mogen hebben op het podium.
16:45 uur
Na borrelen op het plein en in de tent met DJ Glenn. Onder het genot van een drankje in de hand genieten van de muziek en elkaar weer buiten op het plein spreken.
Het bleef nog lang gezellig in Leimuiden!
Einde
Zolang het gezellig is blijven we. En we bleven!!
Super wat een heerlijke dag we weer gehad hebben in Leimuiden en zien een ieder dan ook volgende Koningsdag weer de dag met ons mee vieren.
Een speciale attractive komt naar Leimuiden:
We gaan tegen elkaar racen als echte Verstappens, Hamiltons of elke andere racer die je wil zijn.
Op het Dorpsplein zullen er vier schermen geplaatst worden met echte reace seats. Scheuren over het circuit zonder de toeschouwers op het plein voor de sokken te rijden.
Zo maar wat attracties die op het plein komen te staan:
• Driving Challange
• Jungle run Mega
• Disco springkussen voor de allerjongsten
• Kasteel springkussen om je als prinses of prins te voelen
• Panna voetbal Kooi
• Mega Sjoelbak
• Schminken
• Marbo Trein
• Op de foto met Maxima en Willem Alexander.
• Fris Pong voor de kinderen op de dag / Bier Pong voor de ouderen als het gezelliger wordt
• Jenga spel

De special sponsoren voor de Seniorenbingo 2019 waren: Bakkerij van Leeuwen, (Bij René (Café René), Wijnhandel Slijterij Aad Bouwmeester, Cafetaria van Geffen, Keurslagerij Johan van der Meer, Joe’s Pizza & Grill en Global Flower Trading.

Namens alle senioren danken wij deze sponsors hartelijk voor een heerlijke middag.

 

Algemene mededelingen
1. Het Oranje Comité Leimuiden kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermissing, diefstal of beschadiging van eigendommen. Deelname aan alle activiteiten zijn geheel op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid.
2. Het gebruik van attracties en speeltoestellen dient onder toezicht van ouders en/of verzorgers en/of begeleiders te gebeuren en geschiedt geheel op eigen risico. Het Oranje Comité is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor schade en/of letsel veroorzaakt door gebruik van de speeltoestellen en/of attracties.
3. Alle aanwijzingen van de Oranje Comité Leimuiden leden dienen stipt en terstond te worden opgevolgd