Bingo en Pubquiz Koningsdag 2021

JEUGDBINGO:                                                                                                                                    De jeugd in Leimuiden krijgt de kans op mooie prijzen door een digitale bingo die we via YouTube zullen uitzenden. De bingokaarten kunnen op het Dorpsplein opgehaald worden van 08:00 tot 12:00 uur. Bij Bakkerij van Leeuwen vijf Oranje tompouces kopen en je krijgt drie bingokaarten (zo lang de voorraad strekt). Leuke prijzen zijn te winnen dus kom naar het Dorpsplein.

De Bingo zal om 15:00 uur beginnen. Om deel te nemen aan de Bingo gaat u naar: https://www.youtube.com/watch?v=_wbAGN7TD5g of klikt u hier

PUBQUIZ:                                                                                                                                           Voor heel Leimuiden zal er vanaf 17:00 uur een Pubquiz via het Youtube kanaal worden gehouden. Spanning, strijd maar vooral een leuke tijd zal er voor zorgen dat er een feestelijke sfeer in het dorp hangen. Drie ronden met vragen die er voor zorgt dat de drie geweldige prijzen gewonnen kunnen worden.                                                                               De twee bijna winnaars zullen een Dinerbox van Bij René winnen terwijl de winnaar met een dag Fluisterboot van Bob On Board weg zal varen. Alle reden om mee te doen!!                                                                                                                                                    Om aan de Pubquiz mee te doen gaat u naar http://www.goquiz.nl/koningsdag of klikt u hier.