Feestweek 2021

Het Oranje Comité Leimuiden had gehoopt dat de versoepelingen er een Feestweek met Kermis mogelijk was. Helaas kan deze stap nog niet genomen worden en dat respecteren wij natuurlijk want ons aller gezondheid staat voorop.

Toch hebben we iets leuks leuks weten te organiseren: een oliebollenkraam op het Dorpsplein. Van woensdag 16 t/m zaterdag 19 juni kan er genoten worden van vele Oudhollandse lekkernijen als een oliebol, berlinerbol of een krentenbol.

EN natuurlijk een actie: tegen inlevering van de bon die HIER te downloaden is krijg je één olie of krentenbol gratis bij besteding van € 10 aan olie- of krentenbollen. Download meerdere keren de bon en je kan heerlijk ongelimiteerd genieten van deze actie.
Wij verwachten dat we in 2022 weer een hele Feestweek kunnen organiseren. De voorlopige planning is dat deze van vrijdag 10 juni t/m zaterdag 18 juni  2022 zal zijn.
Het voorlopige programma staat hieronder vermeld. Hou onze website en Facebook in de gaten of het allemaal zo gaat gebeuren. Dan weet je gelijk waar er ergens het feestje gebouwd gaat worden.

Feestweek programma 2022

zondag 5 juni 13:30 uur
(Datum voorlopig)
Dweilen tussen de Plassen

Wederom komen er vele dweilbands naar Leimuiden. Enthousiast en gezellig zullen zij u met (herkenbare) muziek vermaken.
Met een after party zal het nog lang gezellig blijven. Een nieuwe locatie zal het feest er niet minder om maken. Bij Partycentrum Keijzer aan de Dorpsstraat zal van de kenmerkende muziek genoten kunnen worden.

Meer informatie over het festival? Klik hier
vrijdag 10 juni 18:30 uur
Een nieuwe volgend evenement uit de serie Te Land, Ter Zee en In de Lucht

Een nieuw hoogtepunt aan het Noordeinde. Hou 'M Droog zal voor de deelnemers een andere insteek krijgen. Droog overkomen over het parcours maar wel een grote kans om nat weer aan de kant te komen.
Hoe het werk? Dat vertellen we je op onze Facebook pagina en natuurlijk in het Feestweekboekje.
zaterdag 11 juni 16:00 uur
Sprietlopen over het Noordeinde bij Aannemer de Rijk

Ja, U leest het goed, Na het geweldige succes in 2019 zal ook in 2021 de locatie aan het Noordeinde zijn.
De nieuwe locatie zorgt voor een goede toegankelijkheid voor iedereen.
WAT IS SPRIETLOPEN?
Lopen over een bewegelijke spriet en met veel moeite (of juist met groot gemak) droog overkomen is de kunst. Alleen of met een partner tijdens de DUO loop : een middag heerlijk meedoen is een zekerheid voor veel plezier.
Na afloop een heerlijke avond met eten en drinken van PartyCentrum Keijzer waardoor het nog leuker (en lekker) gezellig blijft onder de klanken van de een gave band die uw avond zal opfleuren

AANVRANGSTIJDEN (INDICATIEF):
Start jeugd (7 tot en met 14 jaar) : 16:00 uur
Duoloop (alle leeftijden) : 17:00 uur
Start senioren I (15-25) : 17:30 uur
Start senioren II (25-100) : 17:30 uur
Prijsuitreiking : direct na afloop
Afterparty : direct na de prijsuitreiking
maandag 13 juni 13:00 uur
Seniorenactiviteit

De Senioren van Leimuiden staan deze middag centraal. De door de Rotary Jacobswoude en het Oranje Comité worden de senioren over het water naar een verrassingsplek gebracht. Een tussenstop met koffie en dan over het water weer terug naar ons mooie Leimuiden.
dinsdag 14 juni 19:00 en 20:00 uur Scouting-OC Polderrace voor de jeugd
Scouting '63 - OC Polderrace op terrein van Nut & Vermaak
In samenwerking met Scouting '63 en Nut & Vermaak.

Twee leeftijdsgroepen: 8 tm 11 jaar en 12 tm 16 jaar zullen weer de strijd door de modder met elkaar aangaan, Vies, Smerig en naar slootwater ruikend zal de jeugd een super avond hebben.

Over springkussens heen, door de sloot, klimmend over de stellage van de Scouting ’63 maakt de dag weer een super dag.
woensdag 15 juni 14:00 uur
Kermis Kaag en Braassem op het Dorpsplein

Je kan weer helemaal los op het Dorpsplein. DE kermis is er de komende vier dagen weer. Komt er nog een speciale attractie? Kom kijken en meedoen! Details wat er komt volgen nog maar we hopen met z’n allen weer op de Polyp. Of niet soms?
Op de website www.kermiskaagenbraassem.nl vindt u alle wetenwaardigheden van de nieuwe kermis op de locatie Dorpsplein Leimuiden.

Volg ons ook op twitter @OC Leimuiden
Facebook: OranjeComiteLeimuiden
woensdag 15 juni 12:00 uur
Jaarmarkt in de Dorpsstraat

Een Dorpsstraat vol met leuke kramen waar je van alles kan beleven, proeven en kopen. De keuze is reuze dus is er zeker een reden om naar de Jaarmarkt te komen.

Een kraam huren? Neem contact op met:
Dynamic Promotions
De heer R. van de Werken
Achtersloot 115 B
3401 NV IJSSELSTEIN (UT)
E-mail : info@dynamicpromotions.nl
woensdag 15 juni 19:30 uur
In de tent in de tent van BIJ René

Gaan we weer dansen met z’n allen? Wij welen u komt toch ook!!!
Heerlijk bewegen en onder leiding van een coach een pracht avond met elkaar hebben. Uiteraard gelegenheid om ook er een drankje bij te nemen 😉

Welke dans er gaat komen laten wij u weten. Facebook, deze website en natuurlijk het Feestweekboekje zullen het u vertellen.
donderdag 16 juni 14:00 uur
Kermis Kaag en Braassem op het Dorpsplein
donderdag 16 juni 20:00 uur
Kermisactie

Mooie prijzen winnen door op de kermis te komen? Dat kan ook dit jaar weer. Dit jaar zullen ALLE kermisexploitanten, MCD Leimuiden en het Oranje Comité weer mooie en aantrekkelijke prijzen verzorgen.
donderdag 16 juni 20:00 uur
Mens Erger Je Niet in de tent in de tent van BIJ René

Wie gaan er vandoor met DE wisselbeker van de Feestweek? Afgelopen jaren is het gezellig druk geweest (dus wees op tijd bij de inschrijving) en veel strijdbare teams maakt het een top avond in Leimuiden. Kom op tijd want vol = vol

Graag per team inschrijven vanaf 20:00 in de tent BijRene Bij iemand van het Oranje Comite. Inschrijfgeld: € 2,- per team
vrijdag 17 juni 14:00 uur
Kermis Kaag en Braassem op het Dorpsplein
vrijdag 17 juni 17:00 uur
Samen met onze sponsor Bij René (Café René) organiseren we een ouderwetse VRIJDAMIBO!

Een gezellige vrijdagmiddagborrel kan aan de rand van het kermisterrein worden ervaren. Gezelligheid is er meteen met LIVE muziek. Welke band is nog geheim maar dat het een feest wordt is al wel bekend.
zaterdag 18 juni 12:00 uur
Kermis Kaag en Braassem op het Dorpsplein
zaterdag 18 juni 14:00 uur
Tobbetjesteken in de Dr. Stapenseastraat/Dorpsplein

Zaterdag 22 juni 14:00 uur
Tobbetjesteken 2019!

Wat een heerlijk spelletje is het toch om zo de traditionele Feestweek af te sluiten. De baan heeft nog steeds een aantrekkingskracht die volledig terecht is. Wat een feestje is het toch om dit mee te maken. Met alle vele winnaars uit alle leeftijdscategorieën is het elk jaar weer spannend wie dit gaat winnen.

Uit ervaring weten we dat er veel deelnemers zijn die mee willen doen aan het Tobbetjesteken en hopen op hetzelfde succes als in de afgelopen jaren. Dit jaar kun je maar
per persoon 1x inschrijven zodat de wedstrijd een snellere doorlooptijd heeft.

Start inschrijving: 13:00 uur
Inschrijfgeld: € 3,- per team
We keren het inschrijfgeld uit als prijzengeld.
Er zal tevens een orginaliteitsprijs zijn.
zaterdag 18 juni na het Tobbetjesteken
Komt de sfeer nog meer los met een Mysterie Band of Mysterie Singer. Hou de website in de gaten!!
EN onze Facebook pagina natuurlijk!!

KERMISACTIE 2020
hier kon je klikken voor de GEWELDIGE kortingsbonnen en deelnameformulier tijdens de kermis 2019. Voor 2022 zal er zeker weer een actie komen!

Inschrijfformulieren 2022                                                                                                         Deze komen hier te staan zodra ze beschikbaar  zijn.                                                            

Algemene mededelingen
1. Het Oranje Comité Leimuiden kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermissing, diefstal of beschadiging van eigendommen. Deelname aan alle activiteiten zijn geheel op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid.
2. Het gebruik van attracties en speeltoestellen dient onder toezicht van ouders en/of verzorgers en/of begeleiders te gebeuren en geschiedt geheel op eigen risico. Het Oranje Comité is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor schade en/of letsel veroorzaakt door gebruik van de speeltoestellen en/of attracties.
3. Alle aanwijzingen van de Oranje Comité Leimuiden leden dienen stipt en terstond te worden opgevolgd