Home

Beste Leimuidenaren,

Het Oranje Comité Leimuiden had gehoopt dat de versoepelingen er een Feestweek met Kermis mogelijk was. Helaas kan deze stap nog niet genomen worden en dat respecteren wij natuurlijk want ons aller gezondheid staat voorop.

Toch hebben we iets leuks leuks weten te organiseren: een oliebollenkraam op het Dorpsplein. Van woensdag 16 t/m zaterdag 19 juni kan er genoten worden van vele Oudhollandse lekkernijen als een oliebol, berlinerbol of een krentenbol.

EN natuurlijk een actie: tegen inlevering van de bon die HIER te downloaden is krijg je één olie of krentenbol gratis bij besteding van € 10 aan olie- of krentenbollen. Download meerdere keren de bon en je kan heerlijk ongelimiteerd genieten van deze actie.

Onze gedachten gaan uit naar een ieder die getroffen wordt door deze maatregelen. Wij wensen al onze sponsoren, de kermisexploitanten en alle partners waarmee wij het feest normaal organiseren veel sterkte toe in deze periode.

Veel sterkte en blijf gezond!

Het advies is om regelmatig onze website of Facebookpagina te bezoeken zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van alle ontwikkelingen.

Wij zijn onze sponsors dankbaar voor alle steun en vooral het vertrouwen om ons te kunnen blijven richten op een leefbaar Leimuiden. Als je nog even terug wil kijken blader dan nog even door de foto’s heen op de pagina Feestweek 2019

Namens het voltallige Oranje Comité Leimuiden,
Ron Kouwenberg
Voorzitter

Algemene mededelingen
1. Het Oranje Comité Leimuiden kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermissing, diefstal of beschadiging van eigendommen. Deelname aan alle activiteiten zijn geheel op eigen risico en eigen verantwoordelijkheid.
2. Het gebruik van attracties en speeltoestellen dient onder toezicht van ouders en/of verzorgers en/of begeleiders te gebeuren en geschiedt geheel op eigen risico. Het Oranje Comité is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor schade en/of letsel veroorzaakt door gebruik van de speeltoestellen en/of attracties.
3. Alle aanwijzingen van de Oranje Comité Leimuiden leden dienen stipt en terstond te worden opgevolgd